"Όλα τα λεφτά" ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ

"Όλα τα λεφτά" ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ
07 Ιουλ
2018

771

772

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την επιστροφή στη μικρή απόσταση η φορμαρισμένη ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 59.80 – Ιδιοκτήτης: ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) που τέθηκε γρήγορα επικεφαλής και είχε τις δυνάμεις για να αποκρούσει την ισχυρή επίθεση της ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ που διανύει περίοδο κορυφαίας φόρμας. Η σπεσιαλίστρια της απόστασης ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ διακρίθηκε στην τρίτη θέση.

773

774

Στη ΒΗΕ 0-15 για ίππους τριών ετών και άνω ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.94 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) με δυνατό φίνις από την εσωτερική πήρε τη νίκη κάμπτοντας την αντίσταση των ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ και ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΥ σε μια υπερθεαματική άφιξη που αποτελεί διαφήμιση για τις ιπποδρομίες. Σε μικρή απόσταση τέταρτος σημειώθηκε ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ που οδήγησε την ιπποδρομία αλλά δεν τον ευνόησε ο ρυθμός της διαδρομής.

775

776

Σκληρή μάχη για την κατάκτηση της νίκης δόθηκε και στη ΣΤ των τετραετών με τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.21 – Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) να επιστρέφει σε ιδανική κατάσταση και να κάμπτει την αντίσταση του προερχόμενου από νίκη Ο ΤΖΙΝΟ που βρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης. Ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ στάθηκε άτυχος στην εκκίνηση αλλά κάλυψε αρκετό έδαφος για να πάρει την τρίτη θέση μπροστά από τον ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ.

777

778

Σε εκπληκτική κατάσταση παρουσιάστηκε υπό νέα προπόνηση ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.05 – Ιδιοκτήτης: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) που είχε στα υπέρ του τον ευνοϊκό ισοζυγισμό και με τον αναβάτη Εντιόν να του εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διαδρομής έκανε μίνι έκπληξη. Τον ακολούθησε έως ένα σημείο ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ που είναι πλήρως ανταγωνιστικός σε αυτή την κατηγορία όσο δεν επηρεάζεται από τις παθήσεις του. Στις τιμητικές θέσεις διακρίθηκαν ΚΕΪΠ ΡΑΘ και ΝΑΣΜΙ.

779

7710

Τη δεύτερη νίκη της σταδιοδρομίας του πέτυχε ο 5ετής ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.35 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΝΑΞΟΥ) που δείχνει ότι βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση αυτή την περίοδο και πήρε τη ρεβάνς από τον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ. Στην τρίτη θέση φιγουράρισε ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ ενώ τέταρτος έμεινε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος