Σε κορυφαία κατάσταση ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ και ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ

Σε κορυφαία κατάσταση ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ και ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ
14 Απρ
2018

1341

1342

Το πρόγραμμα της Παρασκευής άνοιξε με τη νίκη της ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.83 – Ιδιοκτήτης:Α.Ι.Ο ΕΚΑΛΗΣ SUNDICATE) που ιππεύτηκε ιδανικά από τον αναβάτη Ξυνό και σημείωσε τη δεύτερη επιτυχία στο Μαρκόπουλο. Πολύ έδαφος κάλυψε από την τελευταία θέση η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τη νικήτρια δείχνοντας ότι διατηρείται σε κορυφαία φόρμα.

1343

1344

Σαρωτικά επικράτησε ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 59.36 – Ιδιοκτήτης:ΣΤΑΥΛΟΙ DELTA) στην πρώτη του συμμετοχή υπό  νέα προπόνηση πετυχαίνοντας καλή επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο 4ετής τρόφιμος του Μιχάλη Ιωαννίδη ανέλαβε να οδηγήσει την ιπποδρομία και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, καλύτερος των υπολοίπων αναδείχθηκε ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ που πήρε τη δεύτερη θέση μπροστά από τον ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ.

1345

1346

Την έκτη νίκη της σταδιοδρομίας του σημείωσε ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.00.64 – Ιδιοκτήτης: ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ ΣΟΦΙΑ) που έδειξε ότι χρειαζόταν την κούρσα από το ρεπό για να έρθει στη θέση του και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στη μικρή απόσταση σε αντίθεση με το φαβορί ΝΑΣΜΙ όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση έχοντας ωστόσο μια σοβαρή ανακοπή στα μέσα της ευθείας. Ο ΣΙΛΟ έτρεξε δυνατά με επικεφαλής διαδρομή και τερμάτισε τρίτος.

1347

1348

Ο σπρίντερ ιδιοτήτων ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 1.01.30 – Ιδιοκτήτης:ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ) ανέλαβε να οδηγήσει την ιπποδρομία από νωρίς και έφτασε στην πρώτη νίκη της ζωής του αποκρούοντας όλες τις επιθέσεις του νεοεμφανιζόμενου ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ που έκλεψε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι σύντομα θα περάσει το φίνις πρώτος. Στην άφιξη διακρίθηκαν οι ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ και ΠΗΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ που έκαναν ενθαρρυντικό ντεμπούτο επί Ελληνικού εδάφους.

1349

13410

Στις νίκες επέστρεψε ο ισχυρός ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.29 – Ιδιοκτήτης: SYNDICATE WOLF) που σήμερα απέφυγε τις αρχικές ατυχίες της προηγούμενης συμμετοχής, ακολούθησε στο βήμα του σε επίκαιρη θέση και είχε τις περισσότερες δυνάμεις στο τέλος για να επιβληθεί του ΑΣΤΕΡΙΩΝ έστω και με ελάχιστη διαφορά. Περίοδο άριστης φόρμας διανύει ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ που πήρε την τρίτη θέση ενώ τέταρτος έμεινε ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ.

13411

13412

Τη νίκη που έχασε στα χαρτιά στην προηγούμενη συμμετοχή πήρε σήμερα ο ευρισκόμενος στο απόγειο της φόρμας του ΖΗΤΗΣ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.28.17 – Ιδιοκτήτης:ΣΤΑΥΛΟΙ ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΝΑΝΟΥ) με τον αναβάτη Δημητσάνη να τον ιππεύει ιδανικά και να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη. Στην δεύτερη θέση διακρίθηκε ο φιλότιμος ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ που δεν έχει απουσιάσει από την άφιξη στις έως τώρα συμμετοχές του, το ίδιο ισχύει και για τον ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ που έδειξε ευαρέσκεια στη μεγαλύτερη απόσταση.

13413

13414

Οι ίπποι ιδιοκτησίας του προέδρου της ΕΙΔΙΕ Μάριου Κουτσομύτη συνέθεσαν εύκολα το δίδυμο με τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.95 – Ιδιοκτήτης:ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. – ΣΤ. ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ) να έχει στα υπέρ του τα χαμηλά κιλά αλλά και τις άριστες συνθήκες διαδρομής που του εξασφάλισε ο αναβάτης Μαστοράκης για να αποκρούσει τις επιθέσεις του ισχυρού ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ. Στην τρίτη θέση διακρίθηκε η ΟΝΟΡΑΜΠΛ που βελτίωσε την ατομική της επίδοση στην απόσταση και τέταρτος μετά από ένσταση τοποθετήθηκε ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ.

13415

13416

Σε εξαιρετική κατάσταση παρουσιάστηκε ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.64 – Ιδιοκτήτης: SCUDERIA EQUUS RUN PAOLA) που είχε προειδοποιήσει κατά την επάνοδό του από 3μηνο ρεπό και έφτασε σε καθαρή νίκη βρίσκοντας σήμερα τον όμιλο στα μέτρα του. Ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ διακρίθηκε στη δεύτερη θέση και συνέχισε το σερί τον πλασέ στην απόσταση φτάνοντας τα 8 σε 12 συμμετοχές. Ταυτόχρονη άφιξη είχαμε στην τρίτη θέση για τους ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ και ΜΟΥΝΕΕΜΠ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος