Βασιλιάς του σπριντ ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΛΟΝΤ

Βασιλιάς του σπριντ ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΛΟΝΤ
10 Μαρ
2018

1031

1032

Νικηφόρο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο πραγματοποίησε ο 4ετής γιος του War Front ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.41.01 – Ιδιοκτήτης: ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΕΛΙΑΣ) με τον αναβάτη Εντιόν να κάνει υπερπροσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση του ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα βελτιωμένος και δείχνει ότι δε θα αργήσει να σημειώσει την παρθενική του νίκη. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για τη νίκη και άφησαν στην τρίτη θέση το στάσιμο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ενώ ο ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ που τέθηκε επικεφαλής υποχώρησε στην ευθεία καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

1033

1034

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε ο φορμαρισμένος ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.22.61 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) στη Β’ υποδιαίρεση ειδικών όρων BHE για ίππους 6 ετών και άνω. O νικητής βρέθηκε από νωρίς σε επίκαιρη θέση, μπήκε πρώτος στην τελική ευθεία και είχε τις δυνάμεις για να αποκρούσει το ισχυρό φίνις του ανώτερου ΝΑΣΜΙ. Η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και διακρίθηκε στην τρίτη θέση.

1035

1036

Στην Α΄ υποδιαίρεση με σαρωτικό τρόπο έφθασε στη νίκη ο φαβορί ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.22.47 – Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και εκμεταλλεύτηκε το σημερινό μέτριο όμιλο για να σημειώσει την έκτη επιτυχία της ζωής του. Ο 9ετής ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ επιστρέφοντας σε προσφιλή απόσταση για τις ιδιότητές του ήταν ανταγωνιστικός και τερμάτισε στη δεύτερη θέση μπροστά από τον ανανεωμένο ΟΜΠΛΙΝΤΕΡΕΪΤ.

1037

1038

1039

10310

Ο εκπληκτικός σπρίντερ ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.12.88 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) ήταν ασυναγώνιστος και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ταχύτητος. Ο νικητής ιππεύτηκε ιδανικά από τον Π. Δημητσάνη που βγήκε από νωρίς στην πρωτοπορία, έθεσε ρυθμό της αρεσκείας του και ξέφυγε εύκολα στο τέλος δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία του και χαρίζοντας άλλη μια μεγάλη νίκη στους Σταύλους Καλαμαριάς. Οι ομοπροπόνητοι ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ και ΓΙΟΥΤΟΚΗΝΤΟΥΜΗ κάλυψαν έδαφος κατά την τελική τους προώθηση και κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ στην τέταρτη θέση περιορίστηκε ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ.

10311

10312

Την τέταρτη νίκη στην σταδιοδρομία της πέτυχε η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ (Απόσταση: 1575μ. Χρόνος: 1.39.79 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που βρήκε ιδανικές συνθήκες διαδρομής και επικράτησε σαρωτικά δείχνοντας να της ταιριάζει καλύτερα η σημερινή μεγαλύτερη απόσταση. Η ομοπροπόνητη ΜΕΪ ΣΚΑΪ κράτησε σταθερό βήμα μέχρι τέλους και δεν απειλήθηκε τερματίζοντας στη δεύτερη θέση μπροστά από ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ και ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος