Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ
03 Δεκ
2017

ΖΖ1

ΖΖ2

Με ωραίο τρόπο κέρδισε το μέδεν του ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.36 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) με τον αναβάτη Λαζαρίδη να ιππεύει υπερδυναμικά και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του. Ο νικητής δεν απειλήθηκε από το δυνατό φίνις του ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ που αποδίδει όλο και καλύτερα στις τελευταίες συμμετοχές και κατέλαβε τη δεύτερη θέση μπροστά από τον ανανεωμένο υπό νέα προπόνηση ΑΔΩΝΙ.

ΖΖ3

ΖΖ4

H ΣΠΑΡΤΗ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.38 – Ιδιοκτήτης: ΑΦΟΙ ΠΑΡ/ΛΟΙ ΟΕ – ΣΤ. ΜΕΣ/ΝΙΑΣ) μετά το ελπιδοφόρο ντεμπούτο που πραγματοποίησε προ 15νθημέρου έφτασε σήμερα στην παρθενική νίκη της ζωής της. Η νικήτρια ιππεύτηκε με υπομονή από τον Δρόσο, μπήκε «γεμάτη» στην ευθεία και μπόρεσε να κάμψει τη δυνατή αντίσταση της ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ που είχε οδηγήσει και έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Η ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ κάλυψε έδαφος στην τελική της προώθηση και πήρε την τρίτη θέση.   

ΖΖ5

ΖΖ6

Τον παλιό καλό του εαυτό μας έδειξε ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ (Απόσταση: 1000μ. Χρόνος: 57.96 – Ιδιοκτήτης: ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που είχε πραγματοποιήσει στην τελευταία του συμμετοχή ιδιαίτερα δυναμική επανεμφάνιση υπό νέα προπόνηση  στην απόσταση των 1400μ. Η επιστροφή στα λίγα μέτρα ήταν στα υπέρ του, τέθηκε επικεφαλής και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τον ισχυρό ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ που τρέχοντας στην εξωτερική δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να καταδιώξει το νικητή. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΡΕΜΙΝΙΣ που ακολούθησε το δυνατό ρυθμό των δύο πρώτων και πήρε την τρίτη θέση.

ΖΖ7

ΖΖ8

Μεγάλη μάχη έδωσε η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.27.57 – Ιδιοκτήτης: ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε.) με την ομόσταυλη και ομοπροπόνητη ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ με την πρώτη να φτάνει στην τρίτη νίκη της σταδιοδρομίας της και να δείχνει ότι βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα. Ενθαρρυντικό ντεμπούτο για την ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ που δεν ξεκίνησε καλά, έμεινε πίσω αλλά πλησίασε στο τέλος δείχνοντας ότι πρόκειται για μαχητική φοράδα που δε θα αργήσει να σημειώσει νίκη στο Μαρκόπουλο.

ΖΖ9

ΖΖ10

O ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.26.66 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΣ) έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην επιτυχία με τον αναβάτη του να τον έχει από νωρίς σε επίκαιρη θέση και να δείχνει από την είσοδο της ευθείας πως δεν θα μπορέσει κανείς να τον συναγωνιστεί. Ο 4ετής έδειξε ανώτερος σε αυτή την κατηγορία και απόλυτη καταλληλόλητα στην απόσταση των 1400μ. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και κράτησε τη δεύτερη θέση μπροστά από τον 6ετή ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ.  

ΖΖ11

ΖΖ12

Την τρίτη νίκη της σταδιοδρομίας της σημείωσε η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.13.80 – Ιδιοκτήτης: AEGEAN STABLES) που εκμεταλλεύτηκε  με τον καλύτερο τρόπο το γρήγορο ρυθμό που έδωσαν οι πρώτες και με καταπληκτικό φίνις από τις τελευταίες θέσεις κάλυψε έδαφος για να προηγηθεί λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ΜΕΪ ΣΚΑΪ αν και δεν συνάντησε ευνοϊκές συνθήκες διαδρομής, πάλεψε για τη νίκη επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι πρόκειται για αξιόλογη φοράδα. Στην τρίτη θέση αυτή τη φορά περιορίστηκε η ΟΝΟΡΑΜΠΛ που κατανάλωσε δυνάμεις τρέχοντας στην εξωτερική.

ΖΖ13

ΖΖ15

Την πρώτη επιτυχία επί ελληνικού εδάφους πέτυχε ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.19.21 – Ιδιοκτήτης: SYNDICATE WOLF) που είχε δείξει από το ντεμπούτο του ότι πρόκειται για ίππο με σημαντικά περιθώρια εξέλιξης και η μεγαλύτερη απόσταση του ταίριαξε καλύτερα. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ και ήταν ο μοναδικός που συναγωνίστηκε μέχρι τέλους το νικητή. Επίσης σημαντικά περιθώρια ανόδου διαθέτει ο 2ετής ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις έως τώρα δύο συμμετοχές και δεν αποκλείεται να τερμάτιζε δεύτερος εάν είχε πιεστεί από τον αναβάτη του στα τελευταία μέτρα.

ΖΖ16

ΖΖ17

Ο υπέρ φορμαρισμένος ΝΑΣΜΙ (Απόσταση: 1300μ. Χρόνος: 1.20.38 – Ιδιοκτήτης: ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) σημείωσε τρίτη σερί επιτυχία επιβεβαιώνοντας τη σαφή ανωτερότητά του σε αυτήν την κατηγορία. Ο νικητής με καλή εκκίνηση βρέθηκε από νωρίς σε καλή θέση πίσω από τους προπορευόμενους και με ένα δυνατό τελικό 400αρι επιβλήθηκε με 4 ¼ μήκη. Ο ΦΙΛΙΠ με δυνατό φίνις από τις τελευταίες θέσεις κάλυψε αρκετό έδαφος, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ο προερχόμενος από δύο νίκες ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ φιγουράρισε στην Τρίτη θέση μπροστά από τον βελτιωμένο ΚΕΪΠ ΡΑΘ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος