Θεαματική νίκη της ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ

Θεαματική νίκη της ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ
06 Μαϊ
2019

1

2

Το μέδεν του κατέκτησε ο 4ετής ΓΚΟΛΝΤΕΝ (Απόσταση: 1100μ. Χρόνος: 1.07.74 – Ιδιοκτήτης: ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ) που έκαμψε την αντίσταση της πρωτοεμφανιζόμενης ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ, ο σταθερός ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΕΡ έμεινε στην τρίτη θέση.

3

4

Στην πιο αμφίρροπη διαδρομή του προγράμματος η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ (Απόσταση: 1100μ. Χρόνος: 1.07.82 – Ιδιοκτήτης:ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Ν. - ΠΑΧΥΔΑΚΗΣ Ι.) σημείωσε ωραία επιτυχία με τον αναβάτη Ψαραδάκη να ιππεύει ιδανικά αποκρούοντας το ισχυρό φίνις της ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ. Η 6ετής ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση ενώ η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ στην τέταρτη.

5

6

Με υπερθεαματικό τρόπο έφτασε στη νίκη η μοναδική φοράδα του ομίλου ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (Απόσταση: 1100μ. Χρόνος: 1.05.97 – Ιδιοκτήτης:ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ) που έμεινε απο νωρίς τελευταία και με δυνατό φίνις σκέπασε των εκ των φαβορί ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ σε μια συναρπαστική άφιξη. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ στην τρίτη θέση.

7

8

Τον ευνοϊκο ισοζυγισμό εκμεταλλεύτηκε η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.96 – Ιδιοκτήτης:SCUDERIAEQUUSRUNPAOLA) και έφτασε άνετα στη δεύτερη νίκη της καριέρας της. Το δίδυμο συνέθεσε η ομόσταυλη ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ που προερχόταν από νίκη και δείχνει σε καλή κατάσταση. Διακριτικά έτρεξε η ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ ενώ τέταρτη έμεινε η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ.

9

10

11

Στις επιτυχίες επανήλθε ο 5ετής ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ (Απόσταση: 1400μ. Χρόνος: 1.26.67 – Ιδιοκτήτης:SYNDICATE WOLF) με τον αναβάτη Δημητσάνη να κάνει εξαιρετική κατανομή δυνάμεων έφτασε σε θεαματική νίκη αφήνοντας δεύτερο τον πρωτοεμφανιζόμενο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΥ που έκλεψε τις εντυπώσεις. Τριτος ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ.

13

12

Νικηφόρο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο πραγματοποίησε ο 5ετής ΤΖΑΪΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.02 – Ιδιοκτήτης:ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ Μ. - ΣΠΥΡΟΥ ΣΤ.) και επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί της ημέρας. Πολύ δυνατή εμφάνιση έκανε ο ΑΓΓΕΛΟΣ αν και δεν του ταιριάζει αυτή η απόσταση ενώ στην άφιξη διακρίθηκαν ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ και ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ.

15

14

Με χαρακτηριστική άνεση έφτασε στην έκτη νίκη της σταδιοδορμίας του ο 6ετής ΜΠΑΖΟΥΛΑ (Απόσταση: 1200μ. Χρόνος: 1.14.55 – Ιδιοκτήτης:ΣΤΑΥΛΟΙ DELTA) που τέθηκε γρήγορα επικεφαλής και αποσπάστηκε σταδιακά των αντιπάλων του. Καλύτερος των υπολοίπων αναδείχτηκε ο 8ετής ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ που κάλυψε αρκετό έδαφος κατά την τελική του προώθηση για να πάρει τη δεύτερη θέση μπροστά απο το ΝΑΣΜΙ.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κουτσόμυλος