Η χρονιά της Godolphin

Η χρονιά της Godolphin
17 Ιουλ
2017

Άλλη μια σπουδαία επιτυχία για το 2017 σημείωσε η διεθνούς φήμης ιπποδρομιακή εταιρεία του Sheikh Mohammed, καθώς το Σάββατο 15 Ιουλίου ο 3ετής αρσενικός Harry Angel κατέκτησε το Darley July Cup στην απόσταση των 1.207 μέτρων στον ιππόδρομο του Newmarket με χρόνο 1.11.25.

Το έπαθλο για το νικητή έφτασε τις 322.000 ευρώ, ο οποίος κατάφερε να πετύχει την πρώτη του Group 1 επιτυχία, μιας και στο Commonwealth Cup του Royal Ascot τον προηγούμενο μήνα είχε ηττηθεί για πολύ μικρή διαφορά από τον Caravaggio.

harryangeldarleyjulycup660x380twitchampionseries 
Ο θριαμβευτής του σπριντ είναι ένα προϊόν του Dark Angel και της Beatrix Potter με προπονητή τον Clive Cox και αναβάτη τον Adam Kirby. Στην 2η θέση τερμάτισε ο περσινός νικητής του συγκεκριμένου επάθλου Limato, ο οποίος προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να προηγηθεί του Brando και του μεγάλου φαβορί της Coolmore, Caravaggio.  

Για τον αναβάτη του Adam Kirby αυτή ήταν η 2η επιτυχία του στην εν λόγω ιπποδρομία, αφού το 2013 το είχε κατορθώσει με ένα ακόμα αρσενικό του Dark Angel τον σκληροτράχηλο και επιβήτορα πλέον, Lethal Force.

Η επιλογή της Godolphin να αγοράζει σε Private deals 2ετής και 3ετής ίππους, αλλά να μην τους αλλάζει προπονητή, αποδίδει καρπούς για μια ακόμη φορά και αναμένονται νέες επιτυχίες κατά την διάρκεια της σαιζόν. 

Τελευταία Νέα