Αποσύρθηκε η La Cressonniere

Αποσύρθηκε η La Cressonniere
23 Απρ
2017

Σήμερα, έγινε γνωστό το πρόωρο τέλος στην αγωνιστική καριέρα της 4ετούς και πολλά υποσχόμενης φοράδας του σπουδαίου Γάλλου προπονητή Jean Claude Rouget, La Cressonniere. Αήττητη σε 8 συμμετοχές η κόρη του Le Havre και της Absolute Lady είχε θέσει υποψηφιότητα ως η νέα μεγάλη φοράδα της Γαλλίας.

Ωστόσο, για να μπορούσε να πλησιάσει τη φήμη της απίθανης Treve θα έπρεπε να είχε αποφύγει τους τραυματισμούς στην μέση που την ταλαιπωρούσαν και να μπορούσαμε να τη παρακολουθήσουμε φέτος στο ανώτερο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι παιζόταν ήδη στους Άγγλους μπουκμέηκερς για την Αψίδα του Θριάμβου 2017 ως το 2ο φαβορί της κούρσας, πίσω από τον σπουδαίο ομοπροπόνητο της Almanzor.

Η La Cressonniere είναι ιδιοκτησίας των Ecurie Antonio Caro και Gerard Augustin-Normand, ενώ πέρσι ως 3ετής πραγματοποίησε τέσσερις νικηφόρες συμμετοχές, εκ των οποίων είχε ξεχωρίσει η επιτυχία της στο Prix de Diane Longines (G1), αλλά και στο Poule d'Essai des Pouliches (G1).

Το ύψος των επάθλων που κατέκτησε η φοράδα άγγιξαν τις 892.939 ευρώ και πλέον θα εκτελέσει χρέη τοκάδας στην φάρμα Haras de la Cauviniere, όπου και παράχθηκε. Μάλιστα, προλαβαίνει και τη φετινή αναπαραγωγική σεζόν, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο κύκλος της με ποιον επιβήτορα θα την ζευγαρώσει.

Τελευταία Νέα